- Serverar: 20 portioner
- Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut
Chokladbiskvier, de är glutenfria!
Goda men både kluriga och lite kladdiga att göra!
Instruktioner
- Sätt ugnen på 175 grader
- Blanda den malda mandeln med florsockret.
Vispa äggvitorna och blanda ner mandel och florsocker.
- Klicka ut 5 cm stora "kladdar" på bakplåtspapper, grädda i ugnen ca 10-12 minuter. Lägg genast över de på ett galler så de svalnar/torkar.
- Blanda under tiden de gräddas chokladkrämen.
- Rör ut smöret med florsockret och kakaon. rör ner äggulorna och rör om ordentligt, alla smörklumpar måste bort.
- Smält chokladen.
- Bred chokladkrämen på botten av nötbottnarna och doppa eller bred på chokladen på chokladkrämen.
- Ställ i kylen så chokladen stelnar, njut!
- (De går utmärkt att frysa, tina ej i mikron)
Publicerat den
18 mars 2010
Liknande recept
Skriv kommentar