Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria Chokladbiskvier

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme 30 minuter
Skriv ut

Chokladbiskvier, de är glutenfria! Goda men både kluriga och lite kladdiga att göra!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader
  2. Blanda den malda mandeln med florsockret. Vispa äggvitorna och blanda ner mandel och florsocker.
  3. Klicka ut 5 cm stora "kladdar" på bakplåtspapper, grädda i ugnen ca 10-12 minuter. Lägg genast över de på ett galler så de svalnar/torkar.
  4. Blanda under tiden de gräddas chokladkrämen.
  5. Rör ut smöret med florsockret och kakaon. rör ner äggulorna och rör om ordentligt, alla smörklumpar måste bort.
  6. Smält chokladen.
  7. Bred chokladkrämen på botten av nötbottnarna och doppa eller bred på chokladen på chokladkrämen.
  8. Ställ i kylen så chokladen stelnar, njut!
  9. (De går utmärkt att frysa, tina ej i mikron)

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.