Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria chokladbollar

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Jättegoda chokladbollar från Finax!

Ingredienser

Instruktioner

Rör matfett och socker poröst. Blanda samman mjölmix, kakao och vaniljsocker. Rör ner det i den pösiga smeten. Tillsätt boveteflingor/rena havregryn och kaffe. Rör om tills allt är väl blandat. Forma smeten till små runda bollar. Rulla dem i pärlsocker eller kokos. Förvara chokladbollarna i kylskåp tills de ska avnjutas.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.