Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria chokladbollar

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 10 minuter
Skriv ut

Blanda alla ingredienser i matberedaren och kör ett par sekunder i taget tills allt har blandas. Ställ smeten i kylskåp för ca 30 minuter om den är för mjuk. Rulla till bollar och rulla varje boll i kokosflingor. Förvara chokladbollarna kallt.

Ingredienser

Instruktioner

Nyttiga chokladbollar, gluten och "nästan" sockerfria, klara på max 10 minuter. Visst låter det hur bra som helst med tanke på att mina byxor har börjat strama rejält i midjan efter julhelgens alla festligheter. Kan erkänna att det var ordet choklad jag föll för ?. Otroligt goda som alla arbetskompisar gav beröm för.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.