Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria chokladmuffins

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Min sambo är glutenintolerant och älskar bakverk. Han gjorde dessa och jag njöt av varje tugga.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Smält matfettet och låt det svalna.
  3. Rör äggulor, socker, sirap och fiberhusk poröst. Tillsätt det smälta smöret och mjölken. Blanda mjölblandning, potatismjöl, kakao och bakpulver, rör ner det i smeten. Vispa äggvitorna till hårt skum och vänd ner i smeten.
  4. Fördela smeten i muffinsformar av papper, fyll inte formarna till mer än hälften.
  5. Grädda mitt i ugnen 15-17 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.