Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria chokladsnitt

 
  • Serverar: 30 portioner
Skriv ut

Härligt sega snittar, ringlad med lite vit choklad över!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175 grader.
  2. Blanda smöret i bitar, socker, sirap, kakao, vaniljsocker och finmix i en matberedare och kör tills det bildas nästan en deg. Ta upp och arbeta ihop till en deg. Dela degen i tre bitar och rulla bitarna till längder som är ca 35 cm.
  3. Lägg längderna på en plåt med bakplåtspapper och platta till dem med handen och tryck till med en gaffel. Grädda strax under mitten i ugnen i ca 15 minuter.
  4. Skär de varma längderna i sneda bitar som är ca 3 cm breda. Ringla över smält vit choklad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.