Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria citronmuffins

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Ofta när vi har kalas kommer det en liten tjej som är glutenallergiker, så vi brukar alltid baka minst en glutenfri kaka/muffins/bulle som hon kan äta. Dom här muffinsen tycker jag själv är godast

Ingredienser

Instruktioner

Rör ner det rumsvarma smöret med florsockret i en skål. Tillsätt ägget och citronskalet. Blanda potatismjölet med bakpulvret och rör sedan ner i smeten. Klicka ut smeten i små muffinsformar, ställ på en plåt och grädda i 200 grader i ca 10 min

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.