Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria cookies

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 40 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Har ej testat att baka dessa ännu.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör, florsocker, socker vitt och pösigt. Ta ägget och vispa till en jämn smet.
  2. Blanda samman mjölmix och bakpulver.
  3. Blanda ner mjölblandningen i smeten. Vänd till sist ner smarties och chokladhacket och blanda till en jämn smet.
  4. Klicka ut smeten med hjälp av två skedar på en plåt med bakplåtspapper.
  5. Grädda i mitten av ugnen i 200 grader ca 8 minuter.
  6. Låt svalna på galler.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • Smea 21 mars 2010

    Bakade dessa idag och smaken får bra betyg. Dock var det så att hälften satt fast på bakplåtspappret och var nästintill omöjliga att få loss, den andra hälften blev smått brända men lossnade lättare. Kakorna flyter ut massor i ugnen så lägg typ 4 kluttar på en plåt om du inte vill skära isär dem. Kluttarna behöver vara i teskedsstorlek för att inte bli för stora.

  • mekto 4 mars 2011

    du har inte funderat på att ta bort "smarties" från receptet; jag menar med tanke på att det är gluten i dem?!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.