Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria fluffiga plättar

 
  • Serverar: 5 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Underbart goda, fluffiga glutenfria plättar.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser i en matberedare eller vispa med en elvisp med degkrokar. Blanda tills du har en tjock, jämn smet. Lägg en klick i stekpannan med smör, ghee eller kokosolja för stekning och stryk ut smeten till en lagom stor plätt. En knapp cm tjock. Stek på låg värme tills båda sidorna är gyllenbruna. Servera med bär, sylt, skivad banan, grädde eller något annat gott.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.