Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria frallor med havre

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Riktigt mumsiga och perfekt till frukosten!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Värm mjölken eller vattnet till ca 40 grader. Tillsätt fiberhusken och havregrynen. Rör om och låt det svälla i 10 minuter.
  2. Blanda ned salt och det mesta av mjölet. Kör det i maskin med degkrokar och låt det blandas väl.
  3. Använd sedan skedar eller händerna till att forma små eller stora frallor och lägg dem på en bakplåtspapperklädd plåt.
  4. Låt dem jäsa i 30 minuter.
  5. Grädda dem i ugnen i ca 10-12 minuter i 250 grader, tills de får en ljusbrun färg på ovansidan. Låt frallorna svalna under en bakduk.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.