Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria Hallongrottor

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Man kan också byta ut det glutenfria mjölet till vanligt vetemjöl. Men då får man nog ta lite mindre.

Ingredienser

Instruktioner

Rör eller vispa fettet och sockret mjukt. Tillsätt ägget. Blanda i de torra ingredienserna och arbeta samman till en deg. Forma degen till en rulle och skär i 25 delar och lägg i bakformar. Tryck en fördjupning i mitten och lägg i en klick sylt. Grädda i 200*C i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.