Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria kalaskakor

 
  • Serverar: 60 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Goda, lättgjorda och väldigt smarriga kakor i aluminiumformar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda ihop allt till kakdegen och klicka ut knappt en matsked i varje form. Grädda på nedersta falsen 10 minuter tills de fått lite färg.
  2. Under tiden kokar du ihop fyllningen och häll sedan lite i mitten av varje form. Grädda ytterligare 5-10 minuter i mitten av ugnen. Färdiga!!! Låt svalna och frys in.
  3. Ta bara fram det du behöver så de inte blir så kladdiga. Vill du göra de mjölkfria kan du givetvis byta ut smör mot mjölkfritt margarin och grädden mot vatten, risdryck eller sojadryck.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.