Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria kokosformar

 
  • Serverar: 10 portioner
Skriv ut

Härliga kokosformar med fyllning av kokos och hallonsylt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Smörj små veckade formar av metall eller släta formar av aluminiumfolie.
  2. Arbeta ihop mjölet, socker, matfett, äggula och vatten i en skål med hjälp av en kniv. Lägg degen kallt.
  3. Vispa ägg och socker pösigt, tillsätt kokos och rör fyllningen smidig.
  4. Tryck ut degen i formarna, klicka lite sylt i botten och fyll på med kokossmeten.
  5. Grädda mitt i ugnen 15-18 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.