Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria mandelkokoskakor

(4 kommentarer)  
  • Serverar: 18 portioner
  • Tid: 12 minuter
Skriv ut

En mjuk god kaka i småbrödsformar som man med lätthet bakar.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält smöret. Rör ihop ägget med strösockret. Blanda i alla torra ingredienser och sist det smälta smöret.
  2. Fyll formarna med smeten och grädda i mitten av ugnen i 10-12 minuter, 175 graders värme.
  3. Sikta gärna florsocker över kakorna.

Liknande recept

Kommentarer (4)

  • Kirman 21 juni 2011

    Ska det inte vara något bakpulver i dessa mandelkokoskakorna?

  • lapp 21 juni 2011

    Nej, inget bakpulver. Däremot kan jag riva i lite apelsinskal ibland när jag känner för det. Hoppas Du tycker om kakorna.Lycka till !

  • ABIG 8 april 2013

    Hur måna graderskall det vara i ugnen ?

  • dolores 1 december 2013

    En klar femma ! Svårt att hitta variationer på glutenfritt utan att använda sådant mjöl. Tack så mycket !

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.