Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria matbullar

 
  • Serverar: 16 portioner
Skriv ut

saftiga och goda bullar utan gluten, mjölk och ägg

Ingredienser

Instruktioner

  1. Rör ut jästen i 37 gradig mjölk. Blanda i olja, Fibrex, Fiberhusk och linfrö. Låt blandningen stå att svälla i 10 minuter.
  2. Blanda i mjöloch salt. Arbeta degen väl! Låt jäsa i 30 minuter.
  3. Forma bullarna och lägg på plåt med bakplåtspapper.
  4. Låt jäsa 40 minuter. Pensla bullarna med mjölk, strö över linfrö.
  5. Baka i 10 - 12 minuter på 250 grader.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.