Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria matmuffins med fetaost och tomat

 
Skriv ut

Perfekta som mellanmål eller att ta med på utflykten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225°.
  2. Skär fetaosten i kuber och strimla de soltorkade tomaterna.
  3. Blanda majsmjöl, bovetemjöl, sojamjöl, potatismjöl, bakpulver och salt i en bunke. Tärna smöret och smula ner det i mjölblandningen. Tillsätt olja, sirap, ägg och vatten och blanda snabbt ihop till en tjock smet.
  4. Blanda ner fetaosten de strimlade soltorkade tomaterna och svartpeppar i smeten.
  5. Fördela smeten i 10 muffinsformar och garnera med pumpakärnor och solrosfrön.
  6. Grädda mitt i ugnen på 225° ca 10 min. Sänk värmen till 200° och grädda ytterligare ca 10 min.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.