Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria minicupcakes med citron och hallon

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Små och naggande goda muffins med sötsyrlig topping.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader och ställ upp 12 minicupcakesformar i en muffinsplåt eller på en vanlig plåt.
  2. Vispa smör och socker poröst. Tillsätt ägg, ett i taget och vänd sedan ner rivet citronskal, potatismjöl och bakpulver. Häll upp smeten i formarna. Grädda i mitten av ugnen 12-15 minuter och låt sedan svalna.
  3. Rör försiktigt ihop Philadelphiaost och florsocker. Vänd varsamt ner hallonen och häll smeten i en sprits med stjärntyll.
  4. Spritsa upp toppingen på varje cupcake och toppa med ett helt hallon.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.