Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria muffins

(5 kommentarer)  
Skriv ut

Godare än vanliga muffins, saftigare.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smält matfettet. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ner mjölmix och vaniljsocker (eller vad som önskas som smaksättning).
  2. Häll vätskan i matfettet och häll allt i den övriga smeten. Sist har du i bakpulvret, blanda ordentligt.
  3. Fyll formar till hälften och grädda i ugnen på 200 grader i 10-12 minuter.

Liknande recept

Kommentarer (5)

  • CecNev 20 november 2009

    Super goda:) Blev förvånad över hur lätta och fluffiga de blev, verkligen ett jättebra recept.

  • skrotnissessyster 26 oktober 2010

    Dom blev bra!!! Perfekta till cupcakes då mina vanliga alltid sjunker ner i mitten oh blir små skålar.... Tack!

  • busan37 8 juli 2011

    Jättegoda, fyllde mina med citronmarmelad

  • tarja79 25 augusti 2011

    Supergoda!!

  • SusanneHagenryd 12 oktober 2012

    Tack för receptet :-)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.