Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria nougatrutor med havre

 
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Mums till många med magar känsliga för gluten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader.
  2. Blanda havregryn, maizenamjöl, bakpulver, socker, vaniljsocker och sirap i en bunke. Häll i margarinet och rör om.
  3. Bred ut smeten i en smord långpanna (20 x 30 cm). Grädda kakan på nedersta falsen i 10 min.
  4. Ta ut kakan och hyvla över, med hjälp av en osthyvel, nougaten över den varma kakan. När nougaten har smält litegrann så breder du ut den i jämnt lager. Låt kakan stå och svalna innan du skär i lagom stora bitar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.