Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria nyttiga pannkakor

 
  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Goda nyttiga och mäktiga pannkakor för den som är glutenallergiker

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda mjölet i en bunke tillsammans med saltet och tillsätt hälften av mjölken och vispa till en jämt smet (brukar använda elvispen).
  2. Vispa sedan ner resten av mjölken tillsammans med äggen. När du fått en fin och klumpfri smet, tillsätter du havregryn, linfrön och rivna morötter samt avrunnen keso.
  3. Smält smör/margarin i stekpannan och häll i smeten, sedan är det bara att steka på. Man kan välja om man vill göra plättar eller tunna pannkakor av smeten!!
  4. Barn som vuxna gillar detta! Smaklig måltid!!

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.