Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria och mättande pannkakor

 
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Detta recept innehåller mer ägg än ett vanligt pannkaksrecept, eftersom det mättar mer och eftersom det behövs för att binda ihop det glutenfria mjölet. De smakar minst lika bra som pannkakor gjorda på vetemjöl.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda mjöl (bara 200 g), bakpulver och salt i en bunke. Knäck ned äggen och häll i hälften av mjölken. Vispa så att det inte finns några klumpar kvar och häll sedan i resten av mjölken. Vispa. Smält smöret i en stekpanna/pannkakslagg och häll i även det i smeten. Låt gärna smeten svälla i ca 30 min i rumstemperatur. Grädda.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.