Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria Petit choux

 
  • Serverar: 25 portioner
Skriv ut

Här som dessert!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 200 grader. Koka upp smör och vatten i en kastrull. Lägg i mixen i en matberedare och blanda i den kokande vatten- och smörblandningen. Rör tills degen är smidig. Lägg smeten i en spritspåse ochspritsa ut på bakplåtspapper som strängar eller toppar. Det går även bra att klicka ut smeten med hjälp av två skedar. Grädda i 200 grader i ca 25 minuter, tills petit chouxerna blivit gyllenbruna. Låt svalna.
  2. OBS! Öppna ugnsluckan först när de är färdiggräddade, annars kan de sjunka ihop.
  3. Klipp eller skär sedan upp ett lock. Fyll med önskad fyllning.
  4. Petit chouxerna går bra att frysa, men då utan fyllning.
  5. *Kan användas till Semper Glutenfri Mix, Semper Fin Mix, Semper Grov Mix och Semper Lågprotein Mix.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.