Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria pizzabullar

 
  • Serverar: 12 portioner
Skriv ut

Matiga och saftiga pizzabullar. Perfekt att ha på lut i frysen!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Smula ner jästen i en matberedare. Tillsätt vattnet och rör ut jästen. Tillsätt fiberhusk och låt svälla i 10 minuter. Tillsätt olivolja, salt och det mesta av mjölmixen. Arbeta samman degen och låt sedan jäsa i 30 minuter.
  2. Sätt ugnen på 225 grader.
  3. Låt krossad tomat, olivolja, kryddor, chilisås och vitlök sakta puttra i 10 minuter.
  4. Kavla ut degen på mjölat bakbord. Bred på tomatsåsen, strö över strimlad skinka, oliver och pizzaost. Rulla ihop som en rulltårta. Skär i bitar, ca 4 cm och lägg i muffinsformar i muffinsbleck.
  5. Toppa med körsbärstomat på varje och grädda i ca 15 minuter.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.