Matiga och saftiga pizzabullar. Perfekt att ha på lut i frysen!
Instruktioner
- Smula ner jästen i en matberedare. Tillsätt vattnet och rör ut jästen. Tillsätt fiberhusk och låt svälla i 10 minuter. Tillsätt olivolja, salt och det mesta av mjölmixen. Arbeta samman degen och låt sedan jäsa i 30 minuter.
- Sätt ugnen på 225 grader.
- Låt krossad tomat, olivolja, kryddor, chilisås och vitlök sakta puttra i 10 minuter.
- Kavla ut degen på mjölat bakbord. Bred på tomatsåsen, strö över strimlad skinka, oliver och pizzaost. Rulla ihop som en rulltårta. Skär i bitar, ca 4 cm och lägg i muffinsformar i muffinsbleck.
- Toppa med körsbärstomat på varje och grädda i ca 15 minuter.
Publicerat den
27 februari 2017
Liknande recept
Skriv kommentar