Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria potatismuffins med citronkräm

 
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

Potatis ger en tung mustighet till mjuka kakor.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Mal eller hacka mandlarna fint. Rör socker och margarin pösigt i en skål. Rör ner ett ägg i taget i margarinsmeten. Rör sedan ner den mosade potatisen. Blanda mjöl med bakpulver i en annan skål och rör sedan ner det i margarinsmeten. Skeda upp smeten i muffinsformar. Grädda i 225 grader ca 15-20 minuter.
  2. Glasyr: Blanda alla ingredienser till glasyren och bred den över de avsvalnade muffinsen.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.