Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria små blåbärsgrottor

 
Skriv ut

Blåbärsgrottorna är små, spröda och glutenfria.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 175º.
  2. Rör smöret mjukt tillsammans med sockret och vaniljsockret. Tillsätt ägget.
  3. Blanda mjölmixen med bakpulvret och blanda ner det i smörblandningen. Rör ihop till en deg som är ganska kladdig.
  4. Mjöla händerna lätt, forma kulor av degen och lägg i minimuffinsformar. Gör sedan en fördjupning i varje degkula med skaftet på en träslev, doppa den lätt i mjölmix emellanåt.
  5. Blanda samman blåbären med florsockret och lägg några blåbär i varje fördjupning. Grädda mitt i ugnen i ca 20 min.
  6. Låt svalna och pudra sedan över florsocker och toppa med några blåbär.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.