Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria solrosbullar

 
  • Serverar: 20 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Ej testat att göra dem.

Ingredienser

Instruktioner

1. Smula ned jästen i en bunke och tillsätt det fingervarma vattnet. 2. Tillsätt sirap, salt och de torra ingredienserna. 3. Vispa degen med maskin i minst 5 minuter. 4. Häll degen på ett mjölat bakbord. Dela den i mindre bitar och forma bullar med mjölade händer. 5. Lägg bullarna på en plåt med bakplåtspapper och låt jäsa under bakduk 40-45 minuter. 6. Grädda bullarna i mitten av ugnen i 250 grader ca 12 minuter. Pensla de nybakta bullarna med smält smör eller margarin.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.