Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria syltrutor

 
  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Goda.

Ingredienser

Instruktioner

Smöra en ugnssäker form ca 17 x 25 cm. Sätt ugnen på 200°C. Blanda polenta, mjölmix, socker och bakpulver. Smält smöret och blanda med mjölken och ägget. Rör ner de torra ingredienserna och bred ut smeten i formen. Grädda kakan i 25 min. Bred ut sylten över kakan medan de ännu är varm. Dela kakan i 12 rutor när den kallnat. Rör ut florsocker och vatten till glasyr och klicka på varje ruta.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.