Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria tekakor

 
  • Serverar: 1 portioner
  • Tid: 2 timmar
Skriv ut

Glutenfria

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skölj och koka hirsen i vattnet ca 20 minuter. Låt svalna i en bunke. Rör ut jästen i det ljumna vattnet. Blanda med övriga ingredienser samt den kokta hirsen. Blanda väl till en lös smet. Låt jäsa övertäckt i bunken 30 minuter.
  2. Lägg bakplåtspapper i en långpanna. Pensla med olja och strö över sesamfrön. Fördela smeten jämnt. Strö över sesamfrön och grädda i 200° ca 15 minuter. Vänd kakan upp och ner på ett bakplåtspapper medan den fortfarande är ljummen. Skär i rutor i önskad storlek.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.