Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfria wienerknyten

 
  • Tid: 2 timmar 30 minuter
Skriv ut

Lättgjorda wienerknyten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda allt och kör snabbt matberedare. Ställ i kylen. Under tiden gör du vaniljkräm enl pulver.
  2. Baka ut degen och använd smörpapper så det inte blir så kladdigt. Gör rutor 10x10 cm. Fyll ca 1 msk i varje ruta. Vik in alla fyra hörn mot mitten.
  3. Låt jäsa under våt bakduk ca 2 timmar. Pensla med ägg och garnera med pärlsocker. Grädda ca 10-15 min i 200 g.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.