Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfritt havrebröd

 
  • Serverar: 10-12 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Lättbakat och saftigt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Häll vatten, olja, jäst, socker, salt och fiberhusk i en matberedare. Kör i några sekunder. Blanda i kesella, havre, linfrö och mix. Använder man grovmix blir mängden mix något mindre.
  2. Kör matberedaren tills degen är jämn. Den skall vara ganska lös och går inte att rulla bullar av. Lägg stora klickar på bakplåtspapper. Doppa fingrarna i kallt vatten och jämna till klickarna så att det blir som en platt bulle.
  3. Jäs bullarna ca 45 min. Grädda i 250 grader ca 8 min. Lycka till Birgitta 0158-10240

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.