Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfritt potatisbröd i långpanna

(1 kommentar)  
  • Serverar: 2-6 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

En glutenfri variant av potatisbröd i panna. Bus enkel. Går inte att misslyckas

Ingredienser

Instruktioner

  1. Späd ut potatismoset med ljummet vatten tills blandningen är lös. Häll i fibrex och fiber husk och låt dra i 10 minuter.
  2. Häll i salt. Blanda ner mjölmix och bakpulver och rör om. Smeten ska vara gladdig eller i konsistens med sockerkakssmet . Grädda i ugnen i 250 grader i ca 20 minuter eller tills brödet har fått en gyllenbrun yta. Lycka till!!

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • busan37 17 november 2009

    Mycket gott och smidigt. Precis vad jag längtat efter

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.