Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Glutenfritt Stekpannebröd

(2 kommentarer)  
  • Serverar: 20 portioner
Skriv ut

Dottern älskar detta bröd, jätte lätt att baka är det också.

Ingredienser

Instruktioner

Blanda alla ingredienser i en assistent och kör till degen inte är kladdig. Låt degen vila 5-10 min. Knåda och kavla ut degen tunt på mjölat bakbord. Gör runda kakor och grädda i torr stekpanna till de fått fin färg. (Använd inte stekfett) Låt kallna på galler. (Jag gör oftast ½ sats, för det blir mycket) Går bra att frysa och tinar mycket snabbt. Kan förvaras minst 2 månader i kylskåp.

Liknande recept

Kommentarer (2)

  • KatarinaEngberg 7 juli 2008

    Jätte goda bröd! Ett tips för dem som har laktos är att byta ut filmjölken mot nyponsoppa.. supergott... de gör alltid jag än om jag tål laktos:)

  • gladamalina 20 mars 2011

    Jättegott bröd, men extremt lös deg... Hur ska man göra för att kunna kavla degen? Jag fick bara klicka ut dem i stekpannan!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.