Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gnocchi á la carbonara

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Gnocchi är faktiskt rätt enkelt att göra själv och supergoda blir dom. Här i en mumsig och ny twistad carbonara- prova! Glutenfritt

Ingredienser

Instruktioner

  1. Pressa den kokta potatisen i en bunke. Häll i resten av ingredienserna och blanda till en jämn smet. Tillsätt mer rismjöl om smeten är för kladdig.
  2. Forma degen till en lång rulle och skär i ca 1 cm tjocka skivor. Tryck till gnocchiskivorna med en mjölad tumme.
  3. Hetta upp olja i en stekpanna och stek gnocchin till fin färg, ca 4 minuter. Stek bacon knaprigt och låt rinna av på ett hushållspapper.
  4. Servera gnocchin med bacon, riven parmesan, basilika, rå äggula och svartpeppar.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.