Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gnocchi med rökt lax och rucola

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Varmrökt lax, grädde och timjan gör den här enkla pastan kraftfull och härligt fyllig.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Hacka och stek löken i smör tills den börjar bli genomskinlig ca 5-7 minuter. Häll på vitt vin, grädde och timjan.
  2. Finfördela hälften av laxen i såsen och låt den sjuda ca 15-20 minuter. Dela resten av laxen i mindre bitar och vänd ner i såsen strax före servering. Smaka av med salt och peppar.
  3. Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen. Ta upp gnocchin och låt vattnet rinna av. Blanda alla ingredienser i grytan och rör om.
  4. Hacka rucola över pastan och servera direkt.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.