Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gnocchi-och räkpanna

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Mmmmm så gott!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Koka gnocchin enligt anvisning på förpackningen. Skär broccolin i buketter och tomaterna i halvor. Ansa och skär purjolöken i tunna skivor/ringar. Skala och finhacka vitlöken. Dela, kärna ur och finhacka chilin.
  2. Fräs broccoli, tomater, purjolök, vitlök och chili i 1 msk margarin i en stor stekpanna. Stek i omgångar. Krydda med ½ tsk salt. Ta upp grönsakerna.
  3. Stek gnocchin 1-2 min på medelhög värme i 1 msk margarin. Lägg tillbaka grönsakerna och blanda med gnocchin. Tillsätt räkorna och blanda runt, det ska bara bli varma. Strö över dill och persilja. Servera med parmesan till.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.