Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gnocchigratäng

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Vegetarisk och smidig gratäng när tiden är knapp. Den som inte vill ha den vegetarisk serverar med stekt skinka, bacon eller kyckling.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Koka broccolin i 5 minuter i lättsaltat vatten. Tina spenaten och fräs den i smör. Salta, peppra och pressa i vitlök. Häll i grädden.
  3. Lägg gnocchin i en smord ugnsform. Strö över halverade körsbärstomater och broccoli. Häll på spenatgräddblandningen och avsluta med riven ost och pinjenötter.
  4. Gratinera mitt i ugnen 20 minuter eller tills gratängen fått fin färg. Servera med en blandad sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.