Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Gnocchisallad med citron och parmesan

 
  • Serverar: 6 portioner
Skriv ut

Sväng ihop vinägretten dagen innan och gör salladen antingen på morgonen om du serverar den kall eller strax innan gästerna kommer om du vill servera den ljummen.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda samman vinäger, schalottenlök, olivolja och citronskal med riven vitlök samt salt och peppar.
  2. Koka gnocchin i saltat vatten i ca 3 minuter eller tills pastan flyter upp till ytan. Använd en stor kastrull. Har du inte en stor kastrull, kan du koka gnocchin i två mindre kastruller.
  3. Blanda försiktigt samman vinägretten med den nykokta gnocchin. Täck över och låt stå fram till servering.
  4. Sväng runt med ruccola och hyvlad parmesan strax innan servering.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.