Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

God enkel korvsoppa

(1 kommentar)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 30 minuter
Skriv ut

God och värmande i höstmörkret

Ingredienser

Instruktioner

Skala potatis och morot, skär dem i tärningar. Skär även korven i tärningar, och purjolöken i skivor. Fräs allt i en stor kastrull till det får lite yta, ska inte bli brynt. Salta och peppra Pudra över mjölet och rör runt, späd med buljongen. Koka upp och krydda med timjan och lagerbladet. Låt puttra 10-15 minuter, beroende på storlek och fasthet på potatisen. Ett gott bröd sitter inte fel till, gärna lite grovt.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • Knotan_ 24 november 2009

    Odödlig klassiker! 5/5 Stjärnor

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.