Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

God fisklåda

 
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Som jag kanske har sagt förr är jag ingen fiskälskare men det finns vissa rätter jag tar till mitt hjärta. Det här är en av dem, som jag minns från när jag var liten.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg fiskfiléerna i en smord, eldfast form och strö över litet salt. Droppa citronsaft över fisken och täck den med skivad, smörfräst lök och tomatskivor. Lägg på några smörklickar, strö över ströbröd och grädda i 250° ca 15 minuter.
  2. Servera med potatis och någon kokt grönsak.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.