Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

God lax

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 45 minuter
Skriv ut

En lätt och god fiskrätt som jag tycker är god. Det går antagligen alldeles utmärkt att byyta ut grädden mot matlagningsgrädde.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxbitarna med skinnsidan nedåt i en smord, ugnsfast form.
  2. Blanda ihop alla ingredienser till såsen och slå den kall över fisken.
  3. Tillaga i 200 grader i ca 30 minuter.
  4. Serveras med pressad potatis och fräsch sallad.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.