Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

God, nyttig och snabb kycklingfilésallad

(6 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 20 minuter
Skriv ut

Läcker och färgglad vardagsmat.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Blanda alla grönsaker (förutom vitlöken och fetaosten) i en vacker skål.
  2. Skär kycklingen i kuber. Stek den tillsammans med vitlöken. När den fått färg, häll på lite balsamicovinäger och låt den "koka" in.
  3. Lägg på kycklingbitarna på salladen och smula över fetaosten. Droppa över olja och vinäger.
  4. Bon Appétit

Liknande recept

Kommentarer (6)

  • olsen61 5 januari 2012

    Låter ju bara sååååå gott! :)

  • gasen 5 januari 2012

    Detta låter jättegott,måste pröva.Gasen

  • tulin1 5 januari 2012

    kanske något att prova

  • Calvaro 6 januari 2012

    Helt ok men blev lite för mycket kikärtor för min smak. Om jag gör den igen så drar jag nog ner på kikärtorna och köper en grillad kyckling och har i salladen istället..

  • monicadanell 27 januari 2012

    låter bara så gott och jag tycker om kikärtor är nog helt i min smak

  • swecro 13 oktober 2012

    Den här provar vi!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.