Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

God romsås till lax.

(1 kommentar)  
  • Serverar: 5-6 portioner
  • Tid: 5 minuter
Skriv ut

Underbar och enkel sås till "Lätta laxen".

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg majonnäsen i den skål du tänker servera såsen i.
  2. Ta lite av gräddfilen och vispa ihop gräddfil och majonäs, för att unvika klumpar. Rör sedan i resten av gräddfilen. Klicka i den röda caviaren, rör om med en sked. Smaka av och salta lite vid behov.
  3. Den mår sedan bra av att stå kallt en stund innan servering.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • halan15 20 juli 2012

    Enkelt och gott. Ett + för att det går att göra den med laktosfri gräddfil!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.