Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 12 portioner
  • Tid: 1 dag
Skriv ut

Gillar att ha den "rent" fisk/skaldjur, så den är utan ost och kött. Mättande med tre välfyllda lager! Enkelt att göra laktosfri.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Börja med grundsmeten. Vispa grädden ganska hårt och blanda i crème fr. och majo. Blanda i de olika fyllningarna i 3 skålar.
  2. Lägg ut 3 skivor bröd, och stänk på lite kallvatten innan fyllningen läggs på. Gör lager för lager. Bred på toppkrämen, även på sidorna. Vira in i plastfolie och låt stå i kylen över natten.
  3. Garnera enligt bilden. Limma dit gurkskivorna med en klick majonnäs.
  4. För laktosfri: kolla innehållet i brödet, välj laktosfri vispgrädde och créme fraiche. Äkta majonnäs brukar vara laktosfri, se upp med lätt! Uteslut ev. fisken vid känslighet mot den.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • NewDown 12 maj 2008

    Guuud vad god, jag blev bjuden på denna underbara tårta hos PinkLadie. Supergott.

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.