Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
Skriv ut

Ett recept som jag komponerade ihop för flera år sedan. Vad jag minns, så blev det lyckat! Gott med bacon i grytor, det ger mycket smak.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Strimla skinksteken. Hacka löken. Skär baconen i bitar. Pressa vitlöken Stek upp detta i smör. Krydda och häll i grädde och creme fraiche.
  2. Servera med ris och grönsaker till.
  3. Smaklig måltid!

Liknande recept

Kommentarer (3)

  • Lindanemon 30 oktober 2008

    Jättegod! Men jag ändrade lite: Tog 2 burkar crème fraiche och ingen grädde. Min soya var nästan slut, så jag hällde i lite Maggi som kompensation. Hade mer bacon och plussade på med champinjoner. Tacokrydda hade jag ingen, så det fick bli Harissa. Sen rundade jag av med stark och söt senap! Ojdå, ändrade visst ganska mycket! :-) Men det blev sååååå gott. Kramiz Linda

  • gustavanton 13 oktober 2009

    bjöd ett gäng älgjägare på denna gryta den tog slut det var en höjdare

  • lotta42 15 februari 2010

    lagade grytan i dag och upptäckte att tacokryddorna var slut så jag tog sambalolek och chilipulver i samt söt stark sås ökade vitlöken till 2 klyftor det blev jätte gott nästa gång ska jag se till och ha taco kryddor hemma"vill prova med det oxå"

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.