Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goda Chokladfjärilar

 
Skriv ut

Hittade detta receptet i en tidning och kunde inte låta bli att bjuda på dem under ett kalas. Det blev succé!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa smör, socker, ägg. Rör ihop vetemjöl, kakao och vispa ned det i äggblandningen. Fyll pappersformar och grädda i 15 minuter på 175-200 grader i ugnen. När de svalnat något så skär du försiktigt av locket och dela detta på mitten.
  2. Kakornas underdel fylls med, i detta fallet av, krossad dajm i grädde. Klicka ut en sked på varje kaka. Lägg på delarna av locket och placera dem som vingarna på en fjäril. Strö över florsocker och låt dem stå svalt innan servering.
  3. Tips! Blanda i lite mosade färska hallon i grädden, jättesmarrigt en sommardag.

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.