Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 4-6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Hittade även på detta recept och vi åt och njöt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär den halvtinade fisken i större tärningar och lägg i ugnsform, smula över buljongtärningarna. Strö över räkorna.
  2. Vispa ihop grädde, créme fraiche, krossade tomater och dillen. Slå det över fisken. Ställ in i 200 graders varm ugn i mitten av ugnen, strö över riven ost. Låt stå ca 40-50 minuter.
  3. Servera med grönsaker och potatis. Ät och njut.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • skyler 3 maj 2010

    Detta var jättegott! Tack för receptet =)

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.