Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

  • Serverar: 6 portioner
  • Tid: 1 timme
Skriv ut

Fick detta recept av min granne som gillar thaimat. Man kan variera ingredienserna efter egen smak och tycke. Enkel att göra och underbart god!

Ingredienser

Instruktioner

  1. Skär kycklingfiléerna i små bitar och stek dom i smör i en gryta. Skär champinjoner och paprikorna i mindre bitar ca 1x1 cm och stek dom i smör. Häll över champinjoner och paprika i grytan tillsammans med kycklingen och häll i creme fraiche. Koka upp och späd ut med mjölk om såsen är för tjock. Skär purjolöken i mindre bitar och häll i grytan tillsammans med wokgönsakerna. Tillsätt chilikryddan samt salt och peppar och låt allt koka ihop i ca: 10 minuter.
  2. Servera med ris

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • hallonyoggi 2 augusti 2008

    Gjorde denna rätten när jag skulle ha tjej middag... Den blev lyckad och smakade hur bra som helst!!!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.