Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goda Laxen

 
  • Serverar: 4 portioner
  • Tid: 25 minuter
Skriv ut

Laxen hör påsken till tycker jag. Här en god variant som kan ätas på påsken eller närhelst man är sugen på en saftig laxrätt.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Lägg laxen med skinsidan nedåt i en smord ugnsform. Salta och peppra fisken lätt. Smält margarinet i en kastrull. Blanda ner majonnäs, dill och purjolök.
  2. Häll den varma blandningen över laxen och ställ in i ugn ca 200 grader i ca 20 min så att fisken är genomstekt men inte blir torr.
  3. Servera med kokt potatis, kokt färsk sparris och kokt broccoli samt en sallad

Liknande recept

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.