Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goda nyttiga pannkakor, med havregryn

(7 kommentarer)  
  • Serverar: 4 portioner
Skriv ut

Lite annorlunda recept på nyttiga pannkakor. Men gott är det.

Ingredienser

Instruktioner

  1. Vispa ägg tillsammans med mjölken, lägg i mjölet och havren och vispa ordentligt. Smällt sedan smör, och häll i det i smeten, häll i honungen saltet och vaniljsockret.
  2. Lägg in smeten i kylen och låt stå där i minst tio minuter. Ta sedan fram smeten och stek den.
  3. Ha en god måltid!

Liknande recept

Kommentarer (7)

  • Okänd 16 juni 2009

    Det är jätte gott! <3

  • fritsch 22 september 2010

    Supergoda! :) Blandade även i kakao efter tycke o det blev hur bra som helst.

  • treets 8 januari 2011

    bland dom godaste pannkakor ja ätit, kul att nyttigt kan va så gott!

  • [email protected] 21 januari 2011

    Vad är det som gör dom här pannkakorna så nyttiga? Dom är ju både sötade och innehåller kolhydrater, tänker jag...

  • marta41 17 mars 2011

    Jag tog rågsikt i stället för rågmjöl, men det det gick tydligen bra för dom blev jättegoda.

  • Tommiboi 3 augusti 2012

    Allvarligt. Vad är det med dessa som är så insnöade på att kolhydrater skulle vara "dåligt" på nåt sätt?? Här har vi dem i form av råg och havre; de bästa och nyttigaste sädesslagen (förutom dinkel också)...! Ner med LCHF. Ät normalt o allsidigt. Vem som helst ser att receptet här är n.y.t.t.i.g.t. Speciellt för att vara pannkakor.

  • hanna_bohren 4 maj 2013

    Smeten blev väldigt blaskig, tycker jag, använde visserligen olja istället för smör. Funkade inte alls i stekpanna, men dock i plättlagg. Jättegoda!

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.