Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goda scones

(1 kommentar)  
  • Serverar: 6-8 portioner
Skriv ut

Lätt bröd att bjuda mjölkallergiker på.

Ingredienser

Instruktioner

Lägg vetemjöl, salt, havregryn och bakpulver i en bunke och blanda väl. Skär i margarinet och smula ihop det så gott det går. Häll i "mjölken" och rör snabbt ihop till en deg. Klicka ut på smörpapper i fyra tekaksstora bitar och skåra dem i fyra delar. Grädda i mitten av ugnen i 250 grader tills de får färg, ca 10-12 min. Smakar godast nygjorda.

Liknande recept

Kommentarer (1)

  • ranetoken 25 oktober 2009

    jamjam . det var helt klart godkänt. snabbt gjort. å underbart recept med en underbar slut produkt. tack tack

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.