Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse. Om cookies på Matklubben.    Jag förstår

Goda Snabbkakan

(1 kommentar)  
  • Serverar: 10 portioner
  • Tid: 35 minuter
Skriv ut

Snabb kaka att röra ihop, det tar högst 10 minuter. In i ugnen och klar på ca 35 minuter.

Ingredienser

Instruktioner

Smält margarinet i kastrull, ta sedan av den från plattan. Häll därefter i ingredienserna i kastrullen: Strösocker, vetemjöl, kakao, vaniljsocker, bakpulver och sist äggen, ett i taget, rör om. Häll smeten i en smord och bröad form . Smält chokladen i vattenbad, rör sedan ned den i smeten. Dra runt lite med en gaffel, så chokladen blandar sig med smeten. Strö på sesamfrön. Grädda i ugnen, på falsen under mitten, på 175 grader ca 35 -38 minuter. Den kan sjunka ned lite efter gräddningen, och det är inget som är fel. Lycka till.

Kommentarer (1)

  • AnnaMedEnStekpanna 10 november 2009

    Det blev gott. Jag gjorde några (rätt stora) ändringar eftersom det var lite jag inte hade hemma plus att jag nästan alltid ändrar recept... Men gott blev det. Jag lägger upp recept om du är intresserad att prova en annan variant av din goda kaka. Mvh

Skriv kommentar


Lägg till recept

Vill du lägga in recept rekommenderar vi att du gör det på vår systersajt myTaste.se.

Vill du fortsätta göra det direkt på Matklubben hänvisar vi till gamla versionen av Matklubben som du hittar här.